До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємниці роботи Ізабель Маран у новій документальній стрічці про дизайнерку

Секрети креативного процесу і організації модного шоу висвітлять в ексклюзивному документальному фільмі Домініка Міцелі. Глядачі і шанувальники бренду зможуть побачити порядок денний Ізабель Маран у кулуарах показу весна-літо 2020, що відбувся під час Тижня моди в Парижі. У фільмі сама дизайнерка розповідає про роботу в її студії.

Ізабель Маран

Однойменний лейбл дизайнерки Isabel Marant святкує 25-річчя, а її кочові та легкі у носінні дизайни як ніколи перегукуються з бажаннями нашого часу. Не схожий до надмірно витонченого гардеробу, одяг лейблу обожнюють супермоделі, іt-girls і особливо парижанки – всі вони цінують притаманну вбранням бренду жіночність і свободу, що робить дизайнерку незамінною фігурою на французькій модній сцені. Документальний фільм триватиме 52 хвилини і розповість, що рухає Ізабель Маран, а також покаже етапи створення її останньої колекції. Прем'єра стрічки відбудеться на телеканалі Paris Première 15 грудня.

Реклама

<b>isabel marant ss20</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.