До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сандра Буллок у трейлері фільму "Пташиний короб"

Компанія Netflix представила трейлер постапокаліптичного хоррора "Пташиний короб". Над фільмом працювала зоряна команда: в головній ролі знялася Сандра Буллок, а режисер трилера – датчанка Сюзанна Бір, що отримала "Оскара" 2011 року за найкращий фільм іноземною мовою – "Помста". Також в картині знялися Джон Малкович і Сара Полсон.

Реклама
Кадр з фільму "Пташиний короб"

"Пташиний короб" – екранізація бестселера Джоша Малермана, опублікованого 2014 року. За сюжетом роману, населення планети перебуває на межі зникнення через невідомого монстра, який захопив Землю. Ніхто не розуміє, що це за чудовисько, але коли людина бачить його – втрачає розум і починає вбивати всіх навколо. У центрі сюжету – Мелорі (Сандра Буллок), яка змушена рятувати життя своїх дітей із зав'язаними очима, орієнтуючись тільки на слух. За своєю естетикою і сюжетом фільм нагадує недавній реліз Джона Красінкі – трилер "Тихе місце", героям якого не можна було шуміти, щоб не потрапити в лапи технологічних монстрів з іншої планети. Цікаво, що потенціал роману такий серйозний, що студія Universal придбала права на його екранізацію ще 2013-го, за рік до його офіційної публікації.

Кадр з фільму "Пташиний короб"

Прем'єра фільму запланована на 21 грудня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.