До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сандра Буллок у трейлері хоррора "Пташиний короб"

21 грудня на Netflix відбудеться прем'єра апокаліптичного трилера "Пташиний короб". Ймовірно, що сюжет буде складним і заплутаним: режисер фільму – Сюзанна Бір, яка працювала над серіалом "Нічний адміністратор". У головній ролі Сандра Буллок, а компанію їй склали Сара Полсон і Джон Малкович.

В основі фільму – роман "Пташиний короб" американця Джоша Малермана. Це історія про апокаліптичне майбутнє, у якому люди заражені дивною хворобою: коли вони дивляться на таємничу істоту, то починають вбивати. Героїня Буллок – мати-одиначка з двома дітьми, яка вирішує втікати зі свого будинку – туди, де, за чутками, безпечно. Разом з дітьми героїня пливе вниз по річці – з зав'язаними очима, орієнтуючись тільки на слух. Сюжет фільму нагадує "Тихе місце" – трилер Джона Красінкі 2017 року з Емілі Блант, де героям, щоб вижити, не можна було шуміти, інакше на них нападали монстри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.