До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Роберт де Ніро і Аль Пачино у трейлері фільму "Ірландець"

Поки весь світ обговорює фільм Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді", ще один великий режисер готується представити нову роботу. Сьогодні Netflix опублікували перший трейлер гангстерської драми "Ірландець" Мартіна Скорсезе. Головні ролі у фільмі виконали Аль Пачино, Роберт де Ніро і Боббі Каннавеле. "Ірландець" – погляд Мартіна Скорсезе на тему гангстерів, яка пронизує все ХХ століття.

Головний герой стрічки, якого грає Роберт де Ніро, – американець Френк Ширан на прізвисько "Ірландець", на рахунку якого загибель двадцяти п'яти гангстерів, в тому числі знаменитого Джиммі Гоффі (Аль Пачино). За Шираном закріпився імідж вбивці мафіозі. Картина основана на книжці Стівена Заілляна "Я чув, як ви фарбуєте будинки". Робота над фільмом триває більше п'яти років, а його бюджет, за чутками, більший $200 млн. "Ірландець" охоплює десятиліття, тому Скорсезе використовував цифрові ефекти і грим, щоб змінити вік акторів.

Реклама

Точна дата прем'єри поки невідома, але є інформація, що "Ірландця" покажуть 27 вересня в межах Нью-йоркського кінофестивалю, а критики вже пророкують йому як мінімум номінацію на "Оскара". Відомо, що фільм вийде обмеженим прокатом у деяких кінотеатрах по всьому світу, а пізніше буде доступний на онлайн-сервісі Netflix.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.