До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна випускає документальний фільм

Три роки режисер Пітер Берг знімав документальний фільм про Ріанну – одну з найпопулярніших жінок світу. Фільм буде готовий вже цієї осені.

Ріанна на прем'єрі фільму "Вісім подруг Оушена"

"Я вважаю, що вона виняткова молода жінка. І це величезна робота над собою – те, що для нас вона дозволяє бути собі такою, яка є", – розповідає режисер Пітер Берг. З Ріанною вони знайомі давно: ще 2012 року вона дебютувала як актриса в його фільмі "Морський бій". Берг був так вражений Ріанною, що вирішив зняти про неї документальний фільм – причому не про те, яких висот досягла співачка в кар'єрі, і у що оцінюють її статки, а про те, яка Ріанна у звичайному житті.

Реклама
Ріанна у фільмі "Морський бій"

Зйомки фільму минули під грифом "засекречено", а рідкісна інформація про нього просочилася через інтерв'ю режисера. Він зазначив, що його картина буде "радше вивченням психології персонажа, ніж стандартним музичним фільмом". В основному робота над стрічкою тривала 2016 року: тоді Ріанна якраз записувала свій восьмий альбом Anti і це відображено у фільмі. Пітер Берг розповідає, що ідеальний фільм про музиканта для нього – "Не дивися назад" про Боба Ділана, випущений 1967 року, тому що це був "погляд без цензури".

"Вісім подруг Оушена"

Сама Ріанна, тим часом, все більше уваги проявляє до індустрії кіно. Так, в червні в прокаті з'явився фільм "Вісім подруг Оушена", де вона доповнила зоряний склад з Кейт Бланшетт, Сандри Буллок і Гелени Бонем-Картер. А буквально кілька днів тому співачку помітили на Кубі – разом з репером Дональдом Гловером вона знімається у фільмі Guava Island ("Остров Гуава") режисера Хіро Мурай, автора популярного серіалу "Атланта". Можливо, не за горами відкриття нового підрозділу в бізнес-імперії Ріанни – Fenty Cinema?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.