До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Реліз фільму "Тенет" Крістофера Нолана знову перенесли

Пандемія продовжує вносити свої корективи в усі сфери життя, в тому числі і в індустрію кіно. Прем'єру фільму "Доказ" Крістофера Нолана, на який дистриб'ютори покладають великі надії, знову перенесли. Картину планували випускати в прокат 16 липня, потім перенесли на 31 липня, на невідому дату в серпні. Вчора на офіційній сторінці "Доказу" у фейсбуці з'явилася дата прем'єри: фільм вийде в прокат у всьому світі 26 серпня. В українському прокаті стрічка називатиметься "Тенет", і її також можна буде побачити з 26 серпня.

Кадр із фільму "Доказ"

Чекають "Доказ" не тільки тому, що потенційно це перший блокбастер після затяжного карантину. Насамперед, це етапний фільм для самого Нолана, п'ятикратного номінанта на премію "Оскар", творця стрічок "Темний лицар", "Інтерстеллар" і "Дюнкерк". Режисер задумав "Доказ" ще 20 років тому, упродовж семи років писав сценарій, і це точно наймасштабніші зйомки в його житті. Знімали фільм в кількох країнах по всьому світу, включно з Індією, Естонією, Данією, Норвегією, Італією та Великобританією. Герої "Доказу" — спецагенти таємної організації, і від їхніх дій залежить доля людства. Вони мають складну місію: запобігти Третій світовій війні. У головних ролях — Роберт Паттінсон, Елізабет Дебікі і Джон Вашингтон.

Реклама
Кадр із фільму "Доказ"

Детальніше про фільм і про те, чому навколо нього такий резонанс задовго до релізу, читайте тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.