До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому варто подивитися фільм Netflix "Любов і монстри"

Номер один у рейтингу Netflix в Україні сьогодні — "Любов і монстри", фільм про те, як на землі настав апокаліпсис. Розповідаємо, чому він вартий вашої уваги.

Сім років тому внаслідок битви з гігантським астероїдом людство випадково викинуло на землю токсичні хімічні речовини, які перетворили тварин на монстрів. Головний герой стрічки — Джоел Доусон, молодий хлопець, живе в бункері з колонією тих, хто вижив. Якоїсь миті він вирішує вийти з бункера, щоб знайти свою дівчину, яка зникла безвісти після апокаліпсису — і на нього чекають по-справжньому екстремальні пригоди. Ідею фільму розробляли понад сім років, і найбільше він подібний до недавніх картин про постапокаліптичне майбутнє — наприклад, "Божевільний Макс" і "Зомбіленд". Гігантські кровожерливі комахи, герої-шукачі пригод і неймовірні спецефекти — все це робить "Любов і монстри" одним з найочікуваніших фільмів весни.

Реклама
Тому що ми сумуємо за кіно

Через пандемію й карантин нам усім доводиться здебільшого перебувати вдома, де ми не тільки працюємо, а й дивимося кіно й серіали. Без Netflix наші дні напевне тягнулися б набагато довше. Однак після року карантину ми дуже скучили за кінотеатрами — і тим цінніше те, що під час перегляду стрічки "Любов і монстри" ви почуваєтеся, немов у темній кімнаті кінозалу! Фільм Майкла Меттьюза з пригодами, гумором і дуже ефектними спецефектами дає змогу позбутися рутини повсякденного життя.

Тому що "Любов і монстри" повертає нас у дитинство

У стрічці "Любов і монстри" є всі елементи науково-фантастичних фільмів, які ми любили дивитися в юності. Це страшні гігантські монстри, відважний молодий герой, для якого ці пригоди стають своєрідною ініціацією й дорослішанням і, звісно, прекрасна історія кохання. Повороти сюжету передбачувані, але фільм не втрачає свого шарму й правдивості. Картину Майкла Метьюза уже порівнюють з фільмами Спілберга 80-х, і тільки цього досить, щоб викликати в нас ностальгію. Водночас стрічка дає нам обнадійливий і позитивний погляд на майбутнє людства: коли на планету вдираються комахи-людожери, люди допомагають одне одному, а не навпаки, як у "Ходячих мерцях", наприклад. Актор Майкл Рукер, що з’явився в популярному серіалі про зомбі, грає в цьому фільмі заброду, який хоче врятувати світ.

Тому що кастинг ідеальний

Поєднуючи в одному фільмі романтичну комедію й постапокаліптичну наукову фантастику, сценаристи Браян Даффілд і Метью Робінсон успішно втілили свою історію в життя. Їхній головний актив? Вибір Ділана О'Браєна на роль Джоела Доусона, головного героя. Американський актор, відомий своїми ролями в підліткових фільмах і серіалах ("Вовченя ..."), грає переляканого хлопця, що вижив у пеклі й вирішує врятувати свою дівчину. Поруч із ним Майкл Рукер, що грає його батька, і Аріана Грінблатт у ролі дикої й чарівної Мінноу. Зниклу дівчину Джоела грає Джессіка Генвік, яка незабаром з’явиться в "Годзіллі проти Конга" й "Матриці-4". Зіркою фільму, безсумнівно, став пес, на ім’я Бой — австралійський келлі, якого Джоел знайшов під час своєї подорожі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.