До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Рене Зеллвегер в байопіку "Джуді"

Актриса Рене Зеллвегер в черговий раз кинулася в експерименти над своєю зовнішністю заради кіно. В новому фільмі "Джуді" Зеллвегер грає зірку Голлівуду Джуді Гарленд – ту саму Дороті зі стрічки "Чарівник країни Оз" 1939 року. На першому кадрі з фільму Рене Зеллвегер, яку весь світ знає як блондинку, постає в образі брюнетки з короткою пишною зачіскою.

Рене Зеллвегер у фільмі "Джуді"

У байопіку "Джуді" мова йде про останні місяці життя Джуді Гарленд, коли актриса приїхала до Лондона з серією концертів, присвячених 30-річчю фільму "Чарівник країни Оз". Продюсери розповідають, що в картині буде багато інтриг і особистих моментів: будуть показані і непрості стосунки зірки з її менеджментом, і сімейна драма, і спілкування з колегами-музикантами і прихильниками.

Реклама
Джуді Гарланд

За постановку "Джуді" відповідає британський театральний режисер Руперт Гулд. Крім Рене у фільмі знімається Фінн Вітрок – він зіграє чоловіка Гарленд. Автор сценарію – Том Едж, який написав сценарій до серіалу "Корона". Що стосується Зеллвегер, то перевтілення – її улюблене заняття. Наприклад, заради ролі Бріджит Джонс актриса свого часу спочатку набрала, а потім скинула 20 кілограмів – що, правда, не дуже позитивно відбилося на її здоров'ї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.