До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: яким буде новий серіал "Володар перснів"

Студія Amazon Prime представила перший кадр майбутнього серіалу "Володар перснів". Про те, що на нас чекає перезавантаження культової трилогії нульових, заговорили ще 2017 року. Знімати серіал почали 2019 року в Новій Зеландії, і за два роки з’явилося безліч чуток. Так, майбутній проєкт стане найдорожчим серіалом в історії: знімання тільки першого сезону обійшлося Amazon приблизно в пів мільйона доларів — тоді як перший сезон "Гри престолів", наприклад, коштував приблизно 100 мільйонів.

Перший кадр із серіалу "Володар перснів"

Події серіалу відбуватимуться в другій епосі Середзем’я, за тисячі років до того, як Більбо Беггінс виявив Перстень, а Фродо почав свою подорож до Фатальної гори. Як і в разі з трилогією Пітера Джексона, що здобула премію "Оскар", більшу частину сюжету відзняли в Новій Зеландії, а прем’єру першого епізоду заплановано на 2 вересня 2022 року. Серіал матиме п’ять сезонів, загальний бюджет проєкту перевищує мільярд доларів. Творці серіалу — Патрік Маккей і Джон Д. Пейн.

Реклама
Фільм "Володар перснів", 2003

"У центрі серіалу — група як знайомих, так і нових персонажів, що протистоять відродженню зла в Середзем’ї, — ідеться в синопсисі Amazon. — Від найтемніших глибин Туманних гір до величних лісів столиці ельфів Ліндона, до острівного королівства Нуменор, від якого захоплює дух, і найдальших куточків карти — ці королівства й персонажі залишать спадщину, яка житиме ще довго".

Одну з головних ролей зіграє молодий англійський актор іспанського походження Роберт Арамайо — він грав невелику роль у "Грі престолів". Центральну жіночу роль — за чутками, це Галадріель, яку в трилогії нульових грала Кейт Бланшетт — виконає валлійська актриса Морфідд Кларк. Робоча назва проєкту — "Amazon Original The Lord of the Rings".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.