До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Ель Фаннінг у кримінальній драмі "Дівчина з Плейнвілла"

У найближчі місяці на телебаченні нас чекають кілька кримінальних драм: по-перше, це серіал Шонди Раймс "Вигадана Анна", в якому розповідається про шахрайку Анну Делві, "Вибула" з Амандою Сейфрід і "Ми прогоріли" з Джаредом Лето та Енн Гетевей. Але є ще одна похмуріша драма, про яку ви, можливо, поки що не чули: "Дівчина з Плейнвілла", натхнена реальною історією — трагічною смертю Конрада Роя у 2014 році. У головній ролі з’явиться зірка серіалу "Велика" Ель Фаннінг — а серіал вийде вже 29 березня.

18-річний Конрад Рой укоротив собі віку 2014 року. Потім з’ясувалося, що його тодішня 17-річна подруга Мішель Картер спонукала його накласти на себе руки — у купі повідомлень, електронних листів і телефонних дзвінків. Дівчину визнали винною в ненавмисному вбивстві, і це рішення спричинило палкі суперечки про свободу слова, примус і межі кримінальної відповідальності... Справа Мішель Картер стала резонансною і знайшла втілення в численних документальних фільмах і статтях у ЗМІ, а тепер нас чекає цілий серіал.

Реклама

"Дівчина з Плейнвілла" ґрунтується на однойменній статті в Esquire. Шоуранери Патрік Макманус і Ліз Ханна зібрали разючий акторський склад: Ель Фаннінг зіграє Картер, Колтон Раян зіграє Конрада, Хлоя Севіньї і Норберт Лео Бутц — його батьків.

Творці серіалу розповіли Entertainment Weekly про надзвичайну трансформацію Ель Фаннінг для цієї ролі. Вона використовувала перуку й протези на чолі, які змінили лінію росту її волосся. Також Фаннінг занурилася в історію цієї трагедії: вона вивчила записи залу суду та перейняли манери поведінки Картер. Творці кажуть, що хочуть розповісти історію делікатно. "Ми не хотіли, щоб це набуло сенсаційного вигляду. Нам здається, цей серіал дуже вчасний, зокрема в тому, як ми дивимося на молодих жінок, як ставимося до молодих жінок у засобах масової інформації, і як ми намагаємося зрозуміти, чи було це все насправді справедливо".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.