До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший трейлер нового фільму Крістофера Нолана "Тенет"

Компанія Warner Bros. випустила перший трейлер-тизер нового трилера сценариста-режисера Крістофера Нолана, який представлять у кінотеатрах 17 липня 2020 року.

У стрічці, описаній як "солідний бойовик", головні ролі виконали Джон Девід Вашингтон, Роберт Паттінсон і Елізабет Дебікі. Нолан обіцяє епічність картинки, оскільки знімав "Тенет" за допомогою комбінації камер 70MM і IMAX з кінооператором "Дюнкерка" Хойте ван Хойтема.

Реклама

Будь-яку інформацію про "Тенет" ретельно приховували, щоб максимально зацікавити глядачів. Тепер же з'явилося загальне уявлення, про що ж буде фільм. Персонаж Джона Девіда Вашингтона, схоже, є таким собі агентом/шпигуном, який пожертвував своїм життям, щоб захистити союзників. Та, ймовірно, він воскрес, щоб взятися за нове завдання, яке включає запобігання Третій світовій війні. У "Тенеті", як прийом, використовують спекуляцію з поняттям часу, що ще більше інтригує про стиль оповіді.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.