До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший в Україні фестиваль Fashion Film Festival Kyiv

Fashion Film Festival Kyiv перший в Україні фестиваль-конкурс fashion-фільмів, організований FILM.UA та Ukrainian Fashion Week. В межах фестивалю 19 травня на території кіностудії FILM.UA відбудуться лекції, майстер-класи, перегляд fashion-фільмів українських і зарубіжних режисерів. Фестиваль створили з метою популяризації жанру fashion-фільмів в Україні, і сприяння співпраці дизайнерів, режисерів, операторів і представників сучасного мистецтва. Головною подією стане фінал конкурсу fashion-фільмів та церемонія нагородження переможців.

Гран-прі конкурсу BEST FASHION FILM 50000 грн. Також будуть вручені професійні призи в категоріях BEST FASHION STORY і BEST PRODUCTION. До участі в конкурсі оргкомітет приймає тизери, трейлери і короткометражні fashion-фільми про колекції українських дизайнерів і брендів, що створені протягом 2017-2018 років, хронометражем до 10 хвилин. Для участі в конкурсі fashion-фільмів потрібно заповнити онлайн-форму на сайті фестивалю. Прийом робіт відкритий до 25 квітня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.