До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Кілліан Мерфі в трейлері стрічки "Оппенгеймер"

Режисер Крістофер Нолан представив трейлер нового фільму "Оппенгеймер". Це байопік про легендарного американського фізика Роберта Оппенгеймера, якого називають батьком атомної бомби. В ролі Оппенгеймера – зірка серіалу "Гострі картузи" Кілліан Мерфі.

Фільм створено за мотивами книжки "Американський Прометей: Тріумф і трагедія Дж. Роберта Оппенгеймера", що у 2006 році дістала Пулітцерівську премію. Вона розповідає про життя Оппенгеймера — наукового керівника знаменитого Мангеттенського проєкту, в межах якого в роки Другої світової війни розробляли перші зразки ядерної зброї; через це Оппенгеймера часто називають "батьком атомної бомби".

Реклама

У трейлері ми бачимо кадри з Кілліаном Мерфі та вибухами вогню. Емілі Блант, яка грає Кетрін, дружину Оппенгеймера, каже: "Світ змінюється, реформується. Це ваш момент".

Новий фільм Крістофера Нолана вражає акторським складом. Так, найконтраверсійніша роль дісталася Роберту Дауні – молодшому. Він зіграє Льюїса Штрауса, голову Комісії з атомної енергії, який ініціював слухання, що поставили під сумнів лояльність Оппенгеймера Сполученим Штатам. Також одну з ролей у стрічці зіграє Рамі Малек.

Фільм "Оппенгеймер" вийде у світовий прокат 21 липня 2023 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.