До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пенелопа Крус у трейлері фільму "Паралельні матері"

Уже цього року в український прокат виходить нова картина Педро Альмодовара "Паралельні матері". У вересні фільм відкривав 78-й Венеційський міжнародний кінофестиваль і приніс виконавиці головної ролі Пенелопі Крус нагороду за найкращу жіночу роль.

Нова стрічка іспанського режисера присвячена материнству. Долі двох жінок перетинаються в пологовому відділі. Джаніс (Пенелопа Крус) — успішна фотографиня, Ана (Мілена Сміт) — поки ще студентка. Обидві жінки самотні, а обидві вагітності не були заплановані. Та випадкова зустріч обертається на тісний зв’язок, що змінить їхні життя назавжди.

Реклама

Це восьма спільна робота Пенелопи Крус і Педро Альмодовара, які вперше зустрілися на знімальному майданчику в 1997 році. Партнеркою Крус у фільмі "Паралельні матері" стала молода іспанська актриса Мілена Сміт, яку преса встигла занести до списку муз Альмодовара.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.