До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Оскар 2020": найцікавіші моменти церемонії

Головною сенсацією цьогорічного "Оскара" стала перемога південнокорейського фільму "Паразити" в чотирьох ключових номінаціях, в тому числі "Найкращий фільм" і "Найкраща режисура". Кінокартина обійшла свого головного конкурента – військову драму "1917" Сема Мендеса, якій пророкували перемогу критики. Як і обіцяли, церемонія минула без ведучого, а відкрила її співачка Жанель Моне, яка під час виступу встигла перетворитися на найобговорюванішого кіноперсонажа року – Джокера. За музичний настрій також відповідала найпопулярніша співачка року та тріумфаторка "Греммі", Біллі Айліш. Разом з братом вона виконала безсмертний хіт "Yesterday" Beatles.

Жанель Моне і Біллі Портер

Не залишився "Оскар" і без важливих політичних заяв. Наталі Портман з'явилася на червоній доріжці в феміністській сукні Dior Сouture, на якій були вишиті імена жінок-режисерів, обділених увагою кіноакадеміків. Про політику говорив Бред Пітт, який цьогоріч отримав свого першого "Оскара" як актор. "Я думаю, що, можливо, Квентін знімає фільм про це", – сказав Пітт про судовий процес у справі про імпічмент Дональда Трампа. "Врешті-решт, дорослі роблять правильні речі".

Реклама

Найкращі кадри церемонії дивіться в репортажі Vogue.ua:

<b>оскар лучшие моменты</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.