До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

OLL.TV запускає оновлену платформу

Український онлайновий сервіс OLL.TV, де можна побачити найцікавіші новинки зі світу кіно й серіалів, запустив оновлену платформу. Змінилося все — від технічної начинки до зовнішнього інтерфейсу. Тепер платформа стала більш user friendly. Наприклад, додано розділ "Моє", у якому на будь-якому пристрої можна позначити вибрані фільми та серіали й переглянути в зручний час і в зручному місці. Також тепер на будь-якому пристрої, чи то улюблений смартфон, чи то ноутбук, зручно додивитися фільм або серіал, почавши саме з того місця, на якому ви зупинилися раніше.

"Мета оновлення сервісу — зробити OLL.TV зручним для наших користувачів, сучасним, гарним і конкурентним з найкращими світовими платформами, — каже Віталій Чирков, директор з питань контенту й користувацького досвіду OLL.TV. — Перевага нової платформи в тому, що тепер інтерфейси й користувацький досвід на всіх платформах абсолютно симетричні. Якщо до цього OLL.TV на телевізорі, на сайті та в мобільному телефоні були трьома різними застосунками, то нині це одна система".

На оновленій платформі OLL.TV набагато розширився вибір контенту — фільмів, серіалів і телеканалів. Сервіс запустив і власне виробництво — вже в грудні вийде перший оригінальний серіал "Зломовчання" з Ксенією Мішиною в головній ролі. Ну а поки радимо подивитися на платформі найцікавіші новинки HBO — наприклад, гучний серіал "Сцени з подружнього життя" з Джесікою Честейн і Оскаром Айзеком.

Дивитися "Сцени з подружнього життя" на оновленій платформі OLL.TV

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.