До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ходять чутки: Олівія Вайлд зніме фільм про героїню всесвіту Marvel

Кінокомпанія Sony Pictures не тільки розширює список персонажів всесвіту Marvel, а й запрошує жінок як режисерок до нових екранізацій коміксів. Зокрема, стало відомо, що Олівія Вайлд уклала угоду з кінокомпанією щодо постанови й розроблення таємного кінопроєкту Marvel, зосередженого навколо жіночого персонажа у всесвіті. Найімовірніше, що історія буде присвячена Жінці-павуку.

Олівія Вайлд

У коміксах Marvel Жінка-Павук мала кілька альтер его, серед яких Мері Джей Вотсон, Гвен Стейсі й Джессіка Дрю, яка першою вдягнула цей костюм наприкінці 1970-х. Тепер же Вайлд повністю змінює концепцію й невідомо, яку версію супергероїні буде показано в кіно. Разом з Олівією Вайлд працюватиме сценаристка Кеті Сільбермен, продюсерка Емі Паскаль і виконавча продюсерка Рейчел О'Коннор. Marvel і Sony поки відмовляються від коментарів із цього приводу, однак непрямим підтвердженням може слугувати пост Олівії Вайлд в Instagram, де вона розмістила знімок з дівчинкою в костюмі головної героїні.

Реклама

Олівія Вайлд дебютувала як режисерка 2019 року, а її дебютну картину "Освіта" відразу номінували на премію Гільдії сценаристів США. Серед її останніх робіт як акторки роль у драматичному фільмі "Справа Річарда Джуєлла", який вийшов торік.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.