До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одеський кінофестиваль пройде в онлайн-режимі

Пандемія коронавірусу й далі впливає на весь світ. Про зміну формату й перенесення дат заявив оргкомітет Одеського міжнародного кінофестивалю. Тепер головний український кіноогляд року пройде не в липні, а з 25 вересня по 3 жовтня. Вперше за 11 років проведення це станеться в онлайн-режимі.

Також в офіційному повідомленні йдеться про те, що в онлайн-режимі пройде й індустрійна частина кінофестивалю Film Industry Office. Однак на одеситів чекає подарунок — популярний кіноогляд просто неба на Потьомкінських сходах поки планують провести у звичайному форматі. Природно, за умов дотримання всіх потрібних правил безпеки. Найближчим часом команда додатково оголосить про можливість купівлі онлайн-абонементів і оновлений регламент XI Міжнародного кінофестивалю в Одесі.

Реклама
Церемонія закриття X Одеського міжнародного кінофестивалю

"Пандемія, яка швидко поширюється світом, змусила всіх оперативно переглянути плани на 2020 рік. Один по однім переносять великі кінофестивалі й міжнародні заходи всередині індустрії. Найбільший кіноринок FILMART у Гонконзі перенесено на серпень, Каннський кінофестиваль у принципі не відбудеться цього року. Ми також адаптуємося до цих викликів і не хочемо залишити наших глядачів без якісного кіно, тому вперше фестиваль пройде в онлайн-режимі", — прокоментувала це рішення Вікторія Тігіпко, президент ОМКФ.

Нагадаємо, що на початку травня в онлайн-режимі пройшла національна кінопремія "Золота Дзиґа", серед переможців якої режисер Наріман Алієв, актор Ахтем Сеїтаблаєв і роуд-муві "Думки мої тихі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.