До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одеса очима режисера Антоніо Лукіча в колаборації з Xiaomi

У межах Одеського міжнародного кінофестивалю компанія Xiaomi та режисер Антоніо Лукіч представили колаборацію — режисер зняв відео про Одесу на флагманський смартфон Mi 11 Ultra.

Антоніо Лукіч

Антоніо Лукіч погодився на авантюру з цікавості: "Хотів побачити, чи зможе смартфон стати повноцінним супутником у ліричних подорожах і моїх непомітних спостереженнях за реальністю". Режисер зняв коротке відео, у якому глядач може познайомитися з Одесою з дитячих спогадів режисера.

Реклама

Оскільки Одеса стала для Лукіча місцем знайомства з кіно, то саме тут відбулася і прем’єра його комедії "Мої думки Тихі" на Одеському міжнародному кінофестивалі у 2019 році. Цього року знятий на телефон мініфільм можна побачити перед кожним кінопоказом у межах кінофестивалю.

Завдяки потрійній камері смартфона Xiaomi Mi 11 Ultra вдалося зняти повноцінну кінороботу в чудовій якості та з точним відтворенням світла й тіні. Перегляд мініфільму засвідчує: на таку камеру добре знімати відео на високій швидкості, віддалені об’єкти, а також не перейматися через світло — картинка виходить прекрасна і в умовах недостатнього освітлення, і вночі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.