До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий трейлер фільму "Хижі пташки (та фантастична Гарлі Квін)"

Компанія Warner Bros. представила новий трейлер майбутнього фільму "Хижі пташки (та фантастична Гарлі Квін)". У ролі головної лиходійки повертається Марґо Роббі, а її колегами виступлять Мері Елізабет Вінстед, Джерні Смоллетт-Белл і Розі Перес. Також до акторського складу приєднаються Юен Макгрегор і Кріс Мессіна.

Кадр з фільму "Хижі пташки (та фантастична Гарлі Квін)"

У центрі сюжету "Хижих пташок" – Гарлі Квін, яка розійшлася з Джокером. Вона зустрічає Мисливицю (Вінстед), Чорну Канарку (Смоллетт-Белл) і Рене Монтойю (Перес). Разом вони повинні захищати Кассандру Кейн (Елла Джей Баско), борючись з поганцем Готема – Чорною Маскою (Макгрегор).

Реклама

Трейлер фільму фокусується на Гарлі Квін більше, ніж на інших учасниках команди. Але глядач дізнається про всіх персонажів і чому Гарлі збирає саме цю команду: бо кожен з них розлютив Чорну Маску по-своєму. Кассандра Кейн пограбувала його, Чорна Канарка "зрадила" його, Мисливиця "вбила його подругу", а поліцейський детектив Рене розслідує справу проти нього.

Прем'єра фільму "Хижі пташки (та фантастична Гарлі Квін)" відбудеться 6 лютого 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.