До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий фільм Веса Андерсона відкриє Берлінський кінофестиваль

Майже 4 роки пройшло з прем'єри останнього фільму Веса Андерсона – "Готель "Гранд Будапешт". І ось – хороші новини: 15 февраля 2018 року Берлінський кінофестиваль відкриє новий фільм режисера – "Собачий острів". Це анімація, яку озвучила ціла плеяда зірок – Тільда Свінтон, Білл Мюррей, Йоко Оно, Скарлетт Йохансон, Едвард Нортон. Як завжди, Вес Андерсон вміє дивувати як ніхто.

Кадри з фільму

"Собачий острів" – історія про японського хлопчика, який шукає свою собаку, яка опинилася на собачому острові. У головних ролях – тільки собаки: тер'єра Рекса, наприклад, озвучує Едвард Нортон. В історії Берлінале це перший випадок, коли фестиваль відкриває мультфільм. Нагадаємо, що в Берлінале брали участь три фільми 48-річного режисера: "Родина Тененбаумів", "Водне життя зі Стівом Зіссу" і "Готель "Гранд Будапешт", який в 2014 році завоював приз журі. В широкий прокат "Собачий острів" вийде в березні 2018 року.

Реклама

Читайте також:

Вуді Аллен та його музи

5 найкращих фільмів на Різдво

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.