До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові фото Джареда Лето в образі Джокера

18 березня на нас чекає сюрприз: на платформі HBO Max вийде режисерська версія фільму "Ліга справедливості" Зака ​​Снайдера. Напередодні прем’єри Vanity Fair опублікували два ексклюзивні кадри з Джаредом Лето в образі Джокера — і актор має дуже несподіваний вигляд. Якщо в попередньому фільмі "Загін самогубців" персонаж Джокера був радше комічним, ніж жаским, то в режисерській версії "Ліги справедливості" цей зловісний Джокер подібний до маніяка, ким він і є.

Фото — Zack Snyder (Vanity Fair)

Нагадаємо, "Ліга справедливості" вийшла у 2017 році. Фільм тоді розкритикували за штучний сюжет і надмірне використання комп’ютерної графіки. Режисер Зак Снайдер вибув з проєкту перед прем’єрою з особистих причин, а відтак фільм зазнав редактури. Після провалу фільму в прокаті Снайдер сказав, що випустить альтернативну режисерську чотиригодинну версію "Ліги справедливості" на платформі HBO Max — і вона дуже різнитиметься від того, що побачили в прокаті у 2017 році. У фільмі з’являться нові герої, з-поміж яких і Джокер у виконанні Джареда Лето.

Реклама
Фото — Zack Snyder (Vanity Fair)

Зак Снайдер зізнався, що дуже хотів повернути в картину Джокера. "Джокер — єдине, про що я думав, озираючись назад", — сказав Снайдер в інтерв’ю Vanity Fair. "Я завжди прагнув привести Джокера в цей світ". Який же тепер новий Джокер? Зникло тату на обличчі й зелене волосся. Тепер Джокер має вигляд істоти, що виповзла з підвалу закинутого психіатричного дому. На світлинах, які зробив Зак Снайдер, Лето вдягнений у лікарняний халат і хірургічну маску. У деяких сценах "Ліги справедливості" Джокер-Лето також носить бронежилет, прикрашений брудними значками правоохоронних органів. "У нього безліч значків, — каже Снайдер. — Це його трофеї".

Більше побачимо вже незабаром — прем’єра фільму 18 березня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.