До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Справжній детектив": все, що потрібно знати про новий сезон

Телеканал HBO підтвердив, що "Справжній детектив" повернеться на екрани в січні 2019 року – шоу продовжили на третій сезон. Vogue.ua зібрав все, що відомо про майбутню детективну історію, яка в першому сезоні подарувала нам чудову пару екзистенційно налаштованих копів у виконанні Меттью Макконехі і Вуді Гарельсона.

Сюжет

26 серпня HBO представили перший повний трейлер третього сезону "Справжнього детектива", і хороша новина полягає в тому, що настрій в серіалі більше нагадує перший сезон, ніж другий. Другий сезон, на думку багатьох критиків, був затягнутим.

Реклама

У трейлері показано, як детектив Гейс намагається розгадати тривожну історію зниклих дітей на півдні Міссурі. Це розслідування змушує його переосмислити своє минуле і по-новому подивитися на свою сім'ю. Щоб шукати відповіді було складніше, автор і продюсер серіалу Нік Піццолатто сховав їх у трьох часових відрізках.

Таємнича кримінальна історія цього разу розгорнеться в окрузі Озарк, штаті Міссурі. Місцеві пейзажі з горами і озерами – ідеальні декорації не тільки для листівок, але і для страшного злочину з наркокартелями, відмиванням грошей та, можливо, окультними вбивствами.

Творці

За сценарій третього сезону знову відповідає незмінний продюсер і письменник Нік Піцоллатто – людина, яка, власне, і придумала "Справжній детектив". Але сценарій до кількох серій також напише Девід Мілч – легендарний телевізійний продюсер, який придумав серіал "Поліція Нью-Йорка".

Акторський склад

У новому "Справжньому детективі" знову буде все, через що глядачі в першому сезоні не могли відірватися від екрану: неоднозначні персонажі і неймовірно похмура атмосфера. Першим в проекті погодився брати участь оскароносний актор Махершала Алі. Він і грає головну роль детектива Вейна Гейса, який розслідує справу про вбивство зниклих дітей. У розслідуванні йому допоможуть напарник Роланд Уест (Стівен Дорф) і вчителька Амелія Ріардон (Кармен Еджого).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.