До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На Одеському кінофестивалі презентували серіал "Зломовчання" з Ксенією Мішиною

У межах Одеського кінофестивалю представили міжнародний серіал "Зломовчання", прем’єра якого запланована на грудень. Це масштабний україно-хорватський проєкт, знятий за мотивами бестселера хорватського письменника і журналіста Драго Гедла. "Зломовчання" для України унікальний проєкт: це перший серіал формату original, знятий для стримінгової платформи OLL.TV. Над його виробництвом працюють кінокомпанії Drugi Plan (Хорватія) і Star Media (Україна). В Одесі серіал представили виконавиця головної ролі Ксенія Мішина, директорка OLL.TV і XTRA TV Юлія Трибушна, президент Star Media Влад Ряшин, продюсерка Рита Гребенчикова і директор зі стратегії та розвитку медіагрупи "Україна" Федір Гречанінов.

"Зломовчання"

Події відбуваються в наші дні в Хорватії та Україні, а сюжет розповідає про жорстокий бізнес, пов’язаний з торгівлею людьми та зброєю в Східній Європі. Головні герої — українка Ольга, що розшукує зниклу племінницю, а також детектив Володимир і репортер Стрибор з Хорватії. Разом їм належить розплутати загадкові вбивства дівчат-підлітків в Україні й Хорватії та вийти на слід міжнародних злочинців. За стилістикою серіал подібний до популярних сьогодні скандинавських детективів. Режисер серіалу — призер Каннського фестивалю Далібор Матанич, у фільмографії якого понад 20 картин. Права на його новий серіал "Новини" купив сервіс Netflix.

Реклама

Роль Ольги виконає відома українська актриса Ксенія Мішина, відома за проєктами "Кріпосна", "Маркус", а Стрибора — хорватський актор Горан Богдан, відомий за серіалом "Фарго". Спеціально для цього проєкту Ксенії Мішиній довелося в стислі строки вивчити хорватську мову. За сюжетом, її героїня зі своїм чоловіком і сином живуть у Хорватії.

Презентація серіалу "Зломовчання"

Українська прем’єра серіалу відбудеться в грудні на онлайновому сервісі OLL.TV.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.