До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На Apple вийде документальний фільм про супермоделей 1990-х

Відеосервіс Apple TV+ оголосив про майбутній випуск нового документального серіалу "Супермоделі" (The Supermodels) режисерки Барбари Коппл і продюсерів Imagine Documentaries Браяна Грейзера і Рона Говарда.

Кристи Тарлингтон и Линда Евангелиста на показе Chanel Haute Couture осень-зима 1990/1991Крісті Тарлінгтон і Лінда Євангеліста на показі Chanel Haute Couture осінь-зима 1990/1991

Подробиць про новий серіал поки досить мало, але, згідно з Variety, шоу "Супермоделі" розповідатиме про кар’єру Крісті Тарлінгтон, Наомі Кемпбелл, Лінди Євангелісти та Сінді Кроуфорд з кінця 1980-х по 1990-ті роки. Шоу обіцяє стати модним святом епічних масштабів, що дає змогу побачити: як це бути найвідомішою й добре вдягненою жінкою у світі, зіркою всіх подіумів від Нью-Йорка до Парижа.

Реклама
Кристи Тарлингтон, Джанни Версаче и Линда ЕвангелистаКрісті Тарлінгтон, Джанні Версаче і Лінда Євангеліста

Як можна зрозуміти з повідомлень, які Тарлінгтон, Кемпбелл, Євангеліста і Кроуфорд опублікували в Instagram, серіал також розповість про індивідуальний шлях кожної моделі до слави і як вони здружилися за лаштунками показів і червоних доріжок. Тарлінгтон, зокрема, написала, що нетерпляче очікує можливості "оглянутися назад у цей безпрецедентний час у моді із цими неймовірними жінками". Кемпбелл зі свого боку сподівається, що їхня "подорож, побачена в документальних серіях, мотивує й надихне молодих людей у всьому світі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.