До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чоловіки Коко Шанель – новий мініфільм Chanel

Chanel випустили нову главу проєкту Inside Chanel – серії анімаційних фільмів, що розповідають про різні етапи історії модного Дому та його засновниці Габріель Шанель. 26-й короткометражний фільм отримав назву Masculine as her Muse. Нова серія присвячена чоловікам, що вплинули на життя і творчість дизайнерки. Коко Шанель нерідко надихалася чоловічим стилем та переймала їхню манеру одягання.

Габріель Шанель і Великий князь Дмитро Павлович, 1920

Фасон військового мундира дизайнерка запозичила у кавалеристів з казарм у місті Мулен, де вона працювала швачкою, елементи одягу для їзди верхи з'явилися в колекції Шанель завдяки Етьєну Бальзану, завсіднику скачок, а любов до хутряних виробів прищепив дизайнерці Великий князь Дмитро Павлович. Автори ролика також згадали про герцога Вестмінстерського, композитора Ігоря Стравінського, театрального діяча Сергія Дягілєва, письменника Жана Кокто, кохання всього життя Коко Шанель, Артура Кейпела, художників Сальвадора Далі і Пабло Пікассо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.