До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Серіал "Маленька барабанщиця": перший трейлер

19 листопада на американському каналі AMC покажуть міні-серіал "Маленька барабанщиця", знятий за романом автора шпигунських романів Джона Ле Карре. Режисер серіалу – знаменитий кореєць Пак Чхан Ук, лауреат Каннського, Венеціанського і Берлінського кінофестивалів, відомий всьому світу фільмами "Наймичка", "Спрага" і "Олдбой".

Кадр з серіалу "Маленька барабанщиця"
Кадр з серіалу "Маленька барабанщиця"

Дія картини розгортається в 1970-х роках. У центрі – боротьба західних спецслужб з тероризмом в Європі і на Близькому сході. За сюжетом, ізраїльська розвідка розгортає складну операцію з виявлення та ліквідації групи палестинських бойовиків.

Реклама
Кадр з серіалу "Маленька барабанщиця"

У головних ролях – зірка серіалу "Велика маленька брехня" Олександр Скарсгард, який грає офіцера розвідки, а також Флоренс П'ю, якій дісталася роль ізраїльської безробітної актриси Чарлі. Їй належить взяти участь в небезпечній змові з метою знищення палестинського терориста. У фільмі грає також Майкл Шеннон, відомий фільмами "Людина зі сталі", "Укриття" і "Під покровом ночі".

Нагадаємо, Джон Ле Карре – не тільки популярний письменник, а й успішний сценарист, затребуваний на телебаченні. 2016 року на екранах з'явився серіал "Нічний адмііністратор" з Томом Шіддлстон – за його сценарієм. "Маленька барабанщиця" складається з шести епізодів і буде показана на каналі AMC в трьох частинах з 19 до 21 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.