До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сексуальні сцени у кіно і серіалах 2017 року

2017 рік був щедрий на фільми і серіали, які викликали дискусії і розбіжності у поглядах: "Оповідь служниці", "Велика маленька брехня", "Персональний покупець" і "Квадрат", який отримав "Золоту пальмову гілку" цього року. Vogue UA згадав всі найкращі сцени сексу з фільмів і серіалів 2017 року, які зіграли в цих стрічках важливу роль і порушили питання насильства, дорослішання і одностатевої любові.

Кадр з фильму "Назви мене своїм ім'ям"

У антиутопічному серіалі "Оповідь служниці" секс не є актом отримання насолоди, а механічним ритуалом насильства. Режисер сатиричного фільму "Квадрат", швед Рубен Естлунд, показав сцену сексу трохи абсурдною. У ній головний герой, якого зіграв Клас Банг, бореться з героїнею Елізабет Мосс за залишки сперми в презервативі. Причиною цього є підозри головного героя в тому, що дівчина збирається використати його, щоб запліднити себе.

Реклама
Кадр з фільму "Форма води"

Фільм "Форма води" 2017 року отримав 4 статуетки "Оскар", включно з головною нагородою за найкращий фільм року. Однією з найяскравіших сцен є момент, в якому головна героїня Елайза кохається з гуманоїдною амфібією. У списку Vogue UA є також два фільми зі сценами одностатевої любові: "Назви мене своїм ім'ям" і "Атомна блондинка". Герої обох стрічок закохали в себе модну індуcтрію: Тімоті Шаломе і Софія Бутелла стали музами світу моди 2017 року.

"Оповідь служниці"

"Назви мене своїм ім'ям"

"Той, хто біжить по лезу 2049"

"Квадрат"

"Форма води"

"Атомна блондинка"

"Персональний покупець"

"Велика маленька брехня"

"Гра престолів"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.