До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі вбрання за всю історію серіалу "Секс і місто"

Через понад 20 років після свого дебюту "Секс і місто" як і раніше залишається одним з улюблених шоу мільйонів. Ще з першого епізоду серіал зарекомендував себе як культурний феномен, змінивши уявлення мас про сучасних жінок.

Кристин Дэвис, Ким Кэттролл, Сара Джессика Паркер и Синтия Никсон в сериале Крістін Девіс, Кім Кеттролл, Сара Джессіка Паркер і Синтія Ніксон у серіалі "Секс і місто"

"Секс і місто" також став енциклопедією модного вбрання. Стиль Керрі Бредшоу був ковтком свіжого, абсолютно еклектичного повітря. Керрі, власниця понад 100 пар туфель на підборах, розвіяла теорії про поєднання кольорів, фактур і фасонів. Саманта вірила не в ефектні речі, а в ефектні вбрання. Її образи всіляко віддзеркалювали її сміливість і впевненість: чи то яскраво-рожевий брючний костюм, чи то канарково-жовта шкіряна куртка. Кар’єристка Міранда — сильна й непохитна жінка — була прихильницею суворих вишуканих костюмів. Зрештою, ніщо так не свідчить про професіоналізм, як ідеально скроєний піджак і брошка. Вічно жіночна Шарлотта вибирала елегантні силуети й завжди з’являлася в кадрі з бездоганно укладеним волоссям. Її стиль був джерелом нескінченного натхнення для прихильників класики. У цьому матеріалі ми зібрали найкращі вбрання із серіалу "Секс і місто", які свого часу змінили уявлення про моду.

Реклама

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.