До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Honey Boy: яким буде автобіографічний фільм Шая Лабафа

Honey Boy або "Лапочка" – так називається нова стрічка з Шаєм Лабафом у головній ролі. Прем'єра фільму відбудеться вже 8 листопада, а знімає його студія Amazon. Найцікавіше те, що це автобіографія актора, в якій сам Лабаф виконує роль свого батька. Як актор перевтілився в роль 40-річного чоловіка в окулярах і з залисинами, можна побачити в першому трейлері картини.

"Лапочка" розповідає про хлопця Отіса Лорде і його складні стосунки з батьком, який п'є і вживає наркотики. Сценарій для фільму написав Шая Лабаф: по суті, це історія його юності і становлення. Батько Лабафа, Джеффрі Крейґ Лабаф, був клоуном і працював в цирку, мати – танцівницею. Коли Шаю було 10 років, його батько потрапив у наркологічну клініку, після чого батьки майбутнього актора розлучилися. Уже в 13 років Шая зіграв епізодичну роль у серіалі "Секретні матеріали", а в фільмі "Лапочка" є момент, де герой говорить: "Я почав пити не через батька. Я почав працювати через погані відносини з ним".

Реклама

Отіса Лорде в юності виконує актор Лукас Геджес, а його батька – сам Лабаф. Одну з епізодичних ролей отримала FKA Twigs, а в ролі матері актора з'явиться Наташа Ліонн. Назва стрічки – "Лапочка" – це прізвисько, яке у Лабафа було в дитинстві. Прем'єра фільму минула в січні на кінофестивалі Санденс, де "Лапочка" отримав приз за найкращі візуальні ефекти. Після "Санденсу" "Лапочка" зібрав чудову пресу: критики називають його "найсміливішим" фільмом цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.