До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крутіша, ніж Керрі Бредшоу: стиль Адріани в серіалі "Клан Сопрано"

Завдяки динамічному сюжету, складному розвитку персонажів та соціальним коментарям щодо американської культури, серіал "Клан Сопрано" назавжди змінив розвиток телебачення. А втім, якщо йдеться про моду, це не перше шоу, що спадає на думку. Хоча, якщо зважати на сміливі наряди Адріани, вишукані ансамблі Кармели та яскраві аксесуари Крістофера, можна впевнено сказати, що цей серіал — один з найстильніших в історії.

Реклама

Врешті, гангстерський менталітет і висока мода завжди йдуть рука об руку. В серіалі "Клан Сопрано" персонажі не цураються дизайнерського одягу та розкішних аксесуарів: Адріана обожнює діаманти, найкращий метод вибачення у Тоні — подарунки від LouisVuitton, і чого лише варта поява Кармели у вишуканому хутряному пальті. Звичайно, деякі вбрання персонажів втілюють традиційні стереотипи про італійських мафіозі, зокрема, всипаний стразами одяг, шовкові сорочки та велюрові костюми.

Адріана, безсумнівно, є однією із найстильніших персонажок шоу. Вона любить принти, обтислий трикотажний одяг, високі підбори та прикраси. Завжди вдається до максимуму й має вигляд femmefatale. Вона надає перевагу сміливим вбранням, має довгі червоні нігті та бездоганний макіяж — незалежно від того, куди прямує та чим займається. Хто може забути її знаковий костюм для тенісу, не кажучи вже про зелену сорочку та білі штани, які Адріана вдягла, щоб забрати Крістофера з лікарні? Але якщо є щось, що вона любить найбільше, — це анімалістичні принти. Від блузок до суконь і навіть штанів, тваринний принт домінує в гардеробі Адріани.

Адріана вкладається в кожну деталь кожного свого вбрання. Значна частина її нарядів має доволі відвертий характер, але вони цілком відповідають впевненості та рішучості її персонажки. Існує класичне модне правило, згідно з яким ви завжди маєте зняти один аксесуар перед тим, як вийти з дому, але Адріана сміялася би з цього. У кожному вбранні, яке вона носить, більше — це краще. Шкіра, золоті прикраси, червоні нігті та повний макіяж — це все створює її власну броню у світі мафіозі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.