До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий образ Крістен Стюарт у фільмі "Спенсер. Таємниця принцеси Діани"

Вже у вересні на Венеційському кінофестивалі покажуть біографічний фільм "Спенсер. Таємниця принцеси Діани" Пабло Ларраіна. Роль принцеси Діани грає Крістен Стюарт, яка, судячи з перших фото, навдивовижу схожа на британську принцесу. Студія Neon поділилася постером до фільму, на якому Крістен Стюарт зображена у весільній сукні. Автор сукні, що повторює весільне вбрання Діани з пишною спідницею, — британка Жаклін Дюрран.

Події фільму відбуваються в грудні 1991 року в Норфолку. Діана і принц Чарльз приїжджають до Сандрингемського палацу, щоб провести разом різдвяні свята. На них чекають традиційні розваги: ​​полювання, їзда на конях, урочисті обіди й вечері. Саме в ці дні в Норфолку принцеса Діана вирішить розлучитися з Чарльзом, стосунки з яким вже тоді дали тріщину. Байопік "Спенсер" присвячений саме цим трьом доленосним дням у житті принцеси. Тим часом кінокритики вже пророкують, що за цю роль Крістен Стюарт номінують на премію "Оскар", яку вона має всі шанси отримати.

Реклама

Фільм вийде у світовий прокат 4 листопада. Докладніше про драму "Спенсер. Таємниця принцеси Діани" читайте в нашому матеріалі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.