До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Костюми на Гелловін за мотивами найкращих горорів 2020 року

Гелловін цього року буде не таким, як раніше: деякі вечірки пройдуть у ZOOM, а деякі — у камерному колі найближчих людей і обов’язково за умови, що ви будете в захисних масках. До того ж вони зовсім не зіпсують ваш костюм, а тільки доповнять його. Що стосується образу, то пропонуємо шукати натхнення в найдивніших, найзловісніших і найфантастичніших фільмах 2020 року.

"Відьми"

Новий фільм Роберта Земекіса — екранізація однойменної казки англійського письменника Роальда Даля про відьом — вийшов в український прокат день тому, тож на вечірці ви напевне будете єдиною в такому образі. Пропонуємо повторити образ Верховної відьми: в екранізації 1990 роки її грала розкішна Анжеліка Г’юстон, а 2020 року в ролі Відьми з’явилася Енн Гетевей. Образ Верховної Відьми у фільмі Земекіса натхнений іконами класичного стилю 60-х — Джекі Кеннеді й Мерилін Монро. Вам знадобляться довгі рукавички, перука, приталений костюм або мереживна сукня і, звісно, червона помада.

Реклама
"Диво-жінка 1984"

І хоча прем’єру блокбастеру "Диво-жінка: 1984" все-таки перенесли на наступний рік, це не завадить вам вбратися в образ прекрасної, сміливої Діани Прінс, яка рятує світ в ім’я любові. Щоб бути схожою на героїню Галь Гадот, вам знадобиться золотий корсет, легінси або купальник, ну а в ідеалі — щит і меч.

"Хижі птахи: Приголомшлива історія Гарлі Квінн"

У стрічці "Хижі птахи" відчайдушна Гарлі Квінн розлучається з Джокером, обрізає волосся й не хоче більше залежати від чоловіків: "Вони мають боятися мене, тому що я — Гарлі Квінн". Замість цього вона об’єднується з іншими героїнями всесвіту, які так само як вона прагнуть емансипації. Щоб перевтілитися в образ паливоди й забіяки Гарлі Квінн, використовуйте максимально непрактичні й еклектичні речі: спортивні штани або шорти, топ у лелітках і куртки з блискучими торочками, і обов’язково — щонайменше черевики на товстій підошві, а ще краще — роликові ковзани.

"Мулан"

Головна героїня "Мулана" — смілива дівчинка Хуа Мулань, яка пішла на війну замість свого літнього батька. Вона блискуче володіє бойовими мистецтвами, шляхетна й дуже любить зброю — і вміє нею орудувати. Актриса Лю Іфей, яка грає Мулан, у фільмі носить найчастіше червоний колір — це символ сміливості, зухвалості й сили характеру. Якщо захочеться повторити її образ під час Гелловіна, то зробити це буде непросто: знадобиться кімоно з натуральних матеріалів — льону, бавовни або шовку, і в ідеалі — лук і стріли з бронзи.

"Чорна вдова"

Костюм найпопулярнішої супергероїні коміксів Marvel — Чорної Вдови — один з найпоширеніших запитів у google напередодні Гелловіна. І поки готується до виходу сольний фільм про Наташу Романофф, прем’єра якого має відбутися у 2021 році, кількість запитів дедалі зростає. У новому фільмі ми побачимо Наташу Романофф у критичному душевному стані, вона намагатиметься впоратися з жахливою купою лих і невдач, що спіткали її. Для образу в стилі Чорної вдови вам знадобиться байкерська куртка, мотолосіни та руда перука.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.