До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кіра Найтлі у новому фільмі "Наслідки"

Кінокомпанія Fox Searchlight опублікувала трейлер майбутньої романтичної драми "Наслідки", яку зняв режисер Джеймс Кент, раніше відомий фільмами "Спогади про майбутнє" і "Тринадцята казка". Виконавчим продюсером став Рідлі Скотт, а головні ролі дісталися Кірі Найтлі і Джейсону Кларку.

Кіра Найтлі в трейлері фільму "Наслідки"

Фільм є адаптацією роману Річарда Брука і оповідає про події, що відбувалися 1946 року в післявоєнній Німеччині. За сюжетом головна героїня Рейчел Морган (Кіра Найтлі), дружина британського полковника Льюїса (Джейсон Кларк), приїжджає в зруйнований Гамбург до свого чоловіка. В ході фільму з'ясовується, що Льюїс прийняв рішення перевести їх в новий будинок, який вони ділитимуть з німецьким вдівцем (Олександр Скарсгард) і його проблемною донькою. Коли всі четверо починають жити під одним дахом, атмосфера стає напруженою, а почуття гніву і горя поступаються місцем пристрасті і зраді. Прем'єра фільму запланована на квітень 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.