До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кіану Рівз на зйомках фільму "Неймовірні пригоди Білла і Теда"

Цей рік став своєрідним поверненням для Кіану Рівза: він знявся у третій частині бойовика "Джон Вік", який встановив рекорди прокату; став обличчям Saint Laurent, а також, за чутками, готовий зіграти в продовженні "Матриці". Поки шанувальники смакують чутки про нову "Матрицю", Кіану Рівз знімається в продовженні фільму "Неймовірні пригоди Білла і Теда". Першу частину стрічки про мандри в часі представили 1989 року, у ній Кіану виконав головну роль – музиканта Теда Логана. У новому фільмі Рівз зіграє свого постарілого героя, який перебуває в кризі середнього віку.

Кіану Рівз і Алекс Вінтер на промофото до фільму
Кіану Рівз і Алекс Вінтер на промофото до фільму

Фото зі знімального майданчика з'явилися в неофіційній групі актора у Твіттері. На них Рівз з величезною бородою, ірокезом і в ексцентричному топі. Звісно, герой Рівза не ходитиме в такому образі весь фільм: на інших кадрах зі зйомок актор з'являється в більш звичному для себе образі – з довгим волоссям і в вінтажній рожевій сорочці.

Реклама

Друга частина фільму отримала назву Bill & Ted face the music. За сюжетом Кіану Рівз грає свого змужнілого героя, який переживає кризу середнього віку. Деякі гості з майбутнього просять Логана, колись музиканта, написати для них пісню, яка врятує все живе у Всесвіті. "Ми любимо цих персонажів, вони були з нами все наше життя. І ми хотіли знову побачити їх, вже як зрілих чоловіків. Це буде кумедно і мило", – каже сценарист Ед Соломон.

Режисер фільму – оскароносний Дін Парізо. Стрічку представлять у прокаті 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.