До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кіану Рівз і Тімоті Шаламе: хто вручатиме премію "Оскар" 2020 року

Вже 9 лютого в Лос-Анджелесі відбудеться головна кіноподія року – церемонія вручення премій "Оскар". Як відомо, цього року, як і торік, "Оскар" проходитиме без ведучого (2019 року актор Кевін Гарт відмовився вести церемонію через скандал у соцмережах щодо його гомофобних висловлювань). Зате кіноакадемія оголосила, хто з акторів і знаменитостей вже скоро підніметься на сцену, щоб вручити статуетки своїм колегам. Отож, це: Кіану Рівз, Джеймс Корден, Пенелопа Крус, Тімоті Шаламе, Сігурні Вівер, Даян Кітон, Шая Лабаф, Ґаль Ґадот. "Ми раді вітати цих талановитих артистів. Замість ведучого церемонії вони оголосять головні фільми цього року. Кожен привносить свою унікальну енергію і привабливість для нашої глобальної аудиторії", – кажуть продюсери церемонії.

Тімоті Шаламе

Але це ще не всі сюрпризи, які готує кіноакадемія. Мабуть, головна новина в тім, що на сцену цього вечора вийде співачка Біллі Айліш, яка виконає кілька треків. Тиждень тому 17-річна зірка тріумфально виграла п'ять статуеток "Греммі", тому її поява на церемонії "Оскар" є цілком закономірною. Нагадаємо, що Біллі Айліш також напише саундтрек до 25-го ювілейного фільму про Джеймса Бонда "Не час помирати", який вийде в прокат вже в квітні.

Реклама
Біллі Айліш

До слова, цьогоріч меню на вечірці після церемонії буде веганським – на це організаторів надихнув актор Гоакін Фенікс, один з найзнаменитіших веганів Голлівуду. Меню оголосять цього тижня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.