До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Вінслет, Маріон Котіяр і Джуд Лоу зіграють у фільмі про Лі Міллер

У червні 2020 року, після багатьох років спекуляцій, було підтверджено, що Кейт Вінслет зіграє роль Лі Міллер — військову кореспондентку британського Vogue часів Другої світової війни. Тепер Deadline повідомляє, що в роботі над стрічкою до Вінслет приєднається низка інших зірок, серед яких Маріон Котіяр, Джуд Лоу, Джош О'Коннор і Андреа Райзборо.

Кейт Уинслет в съемке Питера Линдберга для L'Uomo VogueКейт Вінслет у зйомці Пітера Ліндберга для L'Uomo Vogue

Драму під назвою "Лі" буде знято за мотивами біографії "Життя Лі Міллер", написаної Ентоні Пенроузом — сином Міллер і її другого чоловіка Роланда Пенроуза, історика і прибічника сюрреалістичного руху. Сценарій для фільму пише Ліз Ханна, відома за роботою над фільмом "Секретне досьє" Стівена Спілберга. Повідомляється, що Джуд Лоу зіграє Роланда Пенроуза, а Джош О'Коннор — Ентоні Пенроуза. Тим часом Андреа Райзборо з'явиться в ролі Одрі Візерс — головної редакторки британського Vogue, яка керувала журналом під час Другої світової війни. Маріон Котіяр зіграє Соланж Д'Аєн, fashion-директорку французького Vogue, яка була союзницею Міллер.

Реклама
Ли МиллерЛі Міллер

"Це абсолютно не біографічний фільм, — заявила Вінслет. — Ми хотіли знайти і зобразити найцікавіше десятиліття в її житті. Це був період з 1938 по 1948 рік. Я здивована, що про цю неймовірну жінку раніше не зняли фільм. Як жінка-фотограф на передовій під час Другої світової війни, вона розповідала людям про те, що насправді відбувалося на фронті".

Лі Міллер почала свою кар'єру в якості моделі для американського Vogue після того. Пізніше вона переїхала до Парижу, щоб вивчати фотографію у Ман Рея, ставши його коханкою і музою на кілька років. Після бомбардування "Бліц" вона стала офіційною військовою кореспонденткою британського Vogue. Вирушивши до Франції, вона зняла облогу Сен-Мало, звільнення Парижа і звільнення в'язнів Дахау для сторінок журналу. Попри свій професійний успіх, вона все життя перебувала в депресії. Згідно з Deadline, підготовка до фільму почнеться в наступному році, а прем'єра стрічки ймовірно відбудеться в 2023 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.