До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Бланшетт зіграє в новому фільмі Педро Альмодовара

Педро Альмодовар почав роботу над фільмом "Посібник для хатніх робітниць" (A Manual for Cleaning Women), головну роль у якому зіграє Кейт Бланшетт. Це буде екранізація однойменної збірки творів американської письменниці Лусії Берлін 2015 року. Збірка об’єднує 43 короткі, дотепні й меланхолійні оповідання. "Посібник для хатніх робітниць" — побутові замальовки з життя жінок, які виконують найрізноманітнішу роботу, від обслуговування пралень до роботи в будинках для літніх людей.

Відомо, що Кейт Бланшетт зіграє головну героїню, образ якої проходить крізь усі оповідання, а також спродюсує фільм. Сама історія багато в чому ґрунтуватиметься на автобіографічних фактах з життя письменниці Лусії Берлін: вона народилася на Алясці, виросла в Техасі, жила в Сантьяго й Нью-Йорку, була тричі одружена, виростила четверо синів і за свої 68 років встигла прожити кілька життів. За словами Альмодовара, збірка оповідань Лусії Берлін — одна з його найулюбленіших книжок, яку він мріяв екранізувати багато років.

Реклама
Кейт Бланшетт і Педро Альмодовар, 2003 рік

Для Педро Альмодовара "Посібник для хатніх робітниць" стане його першим англійськомовним фільмом. Знімати картину почнуть уже цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.