До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кетрін Зета-Джонс зіграє в серіалі Тіма Бартона про сімейку Адамсів

Чудові новини: Netflix заходилися знімати серіал про "Сімейку Адамсів". Новий проєкт дістав назву Wednesday ("Венсдей") і розповість про майже дорослу дочку сімейства — дівчинку, на ім’я Венсдей. Роль ексцентричної Мортіші Адамс дісталася Кетрін Зета-Джонс, а режисером серіалу стане Тім Бартон.

Кетрін Зета-Джонс

Згідно із синопсисом, серіал розповість про те, як Венсдей вступає до академії Nevermore і намагається опанувати свої магічні здібності. Водночас дівчина має розібратися із жахливою серією вбивств і розгадати надприродну таємницю, що заплутала її батьків 25 років тому, — і все це на тлі нових і дуже непростих відносин в академії. Венсдей зіграє молода актриса Дженна Ортега, а на роль Гомеса, патріарха в сім’ї Адамсів, запросили Луїса Гусмана (серіал "Безсоромні").

Реклама
Крістіна Річчі в ролі Венсдей Аддамс

Шоуранерами серіалу стали Ел Гоф і Майлз Міллар, які працювали над серіалом "Таємниці Смоллвіля". "Сімейка Адамсів" матиме вісім серій.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.