До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде документальний фільм HBO про Елвіса Преслі

"Елвіс Преслі: Шукач" так називається новий фільм каналу HBO, присвячений одному з найпопулярніших артистів 20-го століття. Трисерійний документальний фільм знімає Том Цімні сценарист серіалу "Дроти" і автор декількох фільмів про Брюса Спрінгстіна.

У центрі фільму HBO не просто біографія Преслі. Творці розповідають, що хотіли дослідити феномен артистичності Елвіса Преслі: його унікальну майстерність перформансу і виконання, любов до танців і психофізику все те, що зробило Преслі королем рок-н-ролу. В основі фільму: домашні відео сім'ї Преслі, кінохроніки, старі студійні записи. Інтимності фільму додає сповідь Прісцилли Преслі дружини Елвіса Преслі.

Реклама

Не оминає увагою фільм і скандальні моменти, наприклад, "холодні" відносини Елвіса Преслі з Бітлз, а також роль в кар'єрі співака Тоні Паркера "полковника Паркера", американського імпресаріо, який не тільки вивів Преслі на велику сцену, а й мав ексклюзивні права на всі його справи і, фактично, зробив артиста своїм "ув'язненим" наприкінці його кар'єри. Засновники аналізують образ музиканта і його еволюцію і приходять до висновку, що Елвіс Преслі був прикладом "людини-бренду" ще в ті роки, коли навіть не було такого поняття.

За матеріалами Vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.