До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде 8 сезон "Американської історії жахів"

"Американська історія жахів", популярний серіал маститого режисера Раяна Мерфі, автора фільму "Їсти, молитися, кохати" і серіалу "Частини тіла", змушує глядачів дивуватися щороку. Vogue UA розповідає все, що відомо про восьмий сезон "Американської історії жахів", який виходить цієї осені.

Сара Полсон в "Американській історії жахів"
Дата виходу

Дату виходу нового сезону анонсували на офіційній сторінці серіалу в Instagram. Шанувальникам шоу доведеться почекати до 12 вересня, щоб побачити нову серію від телеканалу FX Network.

Реклама
Сюжет

20 липня оголосили офіційну назву нового сезону: "Американська історія жахів: Апокаліпсис". Восьмий сезон стане кросовером першого і третього сезонів шоу – "Будинок-вбивця" і "Шабаш" відповідно. Раян Мерфі ще не опублікував жодних подробиць сюжету, але в своєму Twitter-акаунті він зазначив, що події будуть відбуватись "18 місяців від сьогодні" і що "у вересні пануватимуть відьми". На цей момент випустили два постери, обидва з яких криваво-червоні, як у "Будинку-вбивці". У тому ж Instagram Раян Мерфі розповів, що сезони основані на дев'яти колах Данте з "Божественної комедії".

Акторський склад

Еван Пітерс і Сара Полсон, які були частиною серіалу ще з 2011 року, повернуться у восьмому сезоні, також як і Емма Робертс, яка приєдналася до своїх колег та зіграла головну роль в третьому сезоні шоу. До акторського складу долучилася і актриса Джоан Коллінз, яка раніше знімалась в серіалі "Династія", однак її роль в "Американській історії жахів" ще не розкрита.

Фото: @billyeichner

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.