До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які серіали дивитися в грудні

Повернення "Дивовижної місіс Мейзел", жорсткого арктичного трилера "Фортитьюд", і довгоочікуваний новий сезон "Чорного дзеркала" – коротко про плани на грудень.

"Дивовижна місіс Мейзел"
"Дивовижна місіс Мейзел"

Уже в січні "Дивовижна місіс Мейзел" може отримати "Золотого глобуса" як найкращий комедійний серіал, тим часом, в грудні нас чекає новий сезон. Шанси на премію великі: серіал не тільки дотепний, у нього ще й небанальний сценарій. У другому сезоні історія про Мідж Мейзел, яка вдень працює в магазині, а по вечорах робить кар'єру стенд-ап коміка в консервативній Америці кінця 50-х, буде ще смішнішою, а Мейзел буде знову миритися і сваритися зі своїм чоловіком. У другому сезоні з'явиться новий персонаж – успішний лікар з Мангеттена, якого зіграє комедійний актор Закарі Лівай.

Реклама

Прем'єра 5 грудня

"Фортитьюд"

"Фортитьюд" – вигадане містечко на 800 жителів на Шпіцбергені, в арктичній Норвегії. Холодний і похмурий, серіал буквально створений для того, щоб там відбувалися страшні і загадкові вбивства, які ніяк не розгадати. Займатися цим у третьому сезоні знову буде іронічний і суворий шериф Ден – у виконанні харизматичного Річарда Дормера. Полярні ведмеді, обезголовлені трупи і моторошні віруси – фантазія сценаристів "Фортитьюда" не має меж, але в красивих декораціях півночі це має неймовірний вигляд.

Прем'єра 6 грудня

"Собаки Берліна"

Netflix продовжує європейську експансію, і після "Моєї геніальної подруги", знятої в Неаполі, представляє німецький серіал. "Собаки Берліна" присвячений одній з найактуальніших тем в політичному і соціальному порядку Європи: міжрасові розбіжності, неонацизм і нетерпимість. Головні герої – пара поліцейських, турок Ерол Буркан і німець Курт Гріннен, розслідують вбивство найпопулярнішого футболіста Німеччини, природно, східного походження. У головних ролях німецькі зірки Фахрі Одюн Яргім і Фелікс Крамер.

Прем'єра 7 грудня

"Країна припливів" (Tidelands)

"Країна припливів" – новий проект Netflix, який має всі шанси зірвати великий куш: в одній з головних ролей – зірка "Форсажу" Ельза Патакі, в центрі сюжету – містичні вбивства і дівчата-сирени, а відбувається все це на тлі розкішних пейзажів Австралії. Головна героїня повертається в рідне село на березі океану і виявляє, що рідне місце стало зовсім іншим, тут вбивають людей, а ще водяться русалки. "Країна припливів" – перший австралійський проект Netflix. Продюсери самовпевнено обіцяють, що в серіалі буде атмосфера фільмів Девіда Лінча.

Прем'єра 15 грудня

"Чорне дзеркало"

На вихідних у Twitter-акаунті Netflix з'явилася інформація про те, що новий сезон антиутопії "Чорне дзеркало" вийде 28 грудня. Пост швидко видалили – ймовірно, такий був піархід. Що відомо про новий сезон? Він буде інтерактивним: буде епізод, в якому глядач сам вибере, чим закінчиться серія. Зйомки нового сезону почалися ще в березні – це підтвердив творець серіалу Чарлі Брукер. Відбувались вони на півдні Лондона протягом всієї весни і літа: частина вулиці була перенесена в атмосферу 1980-х, а на фасадах будівель з'явилися вивіски популярних в ті роки закладів – Wimpy Burger і Chelsea Girl. Також продюсери повідомили, що одну з ролей в п'ятому сезоні зіграла Майлі Сайрус.

Прем'єра 6 грудня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.