До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які серіали ми дивитимемось цього літа

Емі Адамс у трилері за бестселером письменниці Гілліан Флінн, новий серіал автора "Неонового демона" Ніколаса Рефна і повернення "Юної" – Vogue.ua знає все про головні серіали цього літа.

Емі Адамс в серіалі "Гострі предмети"
"Поза"

Знаменитий телепродюсер Раян Мерфі, творець "Американської історії злочинів", представляє на каналі FX новий серіал – "Поза". Дія нового проекту Мерфі відбувається в Нью-Йорку в 1980-і роки, а його герої – вільна мангеттенська богема: це шестеро артистів-трансексуалів, які йдуть до успіху, визнання і слави. За словами Раяна Мерфі, до створення проекту його підштовхнув власний життєвий досвід і спогади з юності: в молодості, зізнається режисер, він не міг собі уявити своє щасливе майбутнє з повноцінною сім'єю і те, що суспільство прийме його гомосексуальну орієнтацію.

Реклама
Прем'єра 3 червня 2018 року.
"Дієтленд"

Дієти, фемінізм і необ'єктивність глянцевих медіа – відразу кілька актуальних питань порушує новий серіал "Дієтленд". Його головна героїня, Плам Кеттл, важить 140 кг. Вона мріє схуднути і готова на операцію зі зменшення шлунку, але раптово стає центром розборок двох феміністських організацій. Від цих же організацій страждає і ще одна героїня – видавець глянцевого журналу Кітті (її грає Джуліанна Маргуліс, зірка серіалу "Хороша дружина"). Феміністки звинувачують її видання в об'єктивації жінок – і кар'єра Кітті котиться донизу. Ще один феміністський серіал, натхненний успіхом "Оповіді служниці".

Прем'єра 4 червня 2018 року.

"Юна"

Продюсер Даррен Стар – "метр" телебачення: саме ця людина придумала і спродюсувала "Секс у великому місті", який цього року святкує 20-річчя. Ще один відмінний проект Стара – смішний, дотепний і небанальний серіал "Юна" про 40-річну симпатичну жінку з Нью-Джерсі, яка скидає собі 20 років, щоб влаштуватися на роботу в модне нью-йоркське видавництво і зійти за редактора-мілленіала. Серед явних переваг проекту – смішний дует Саттон Фостер і Гіларі Дафф, і Патриція Філд – художник з костюмів "Сексу у великому місті", яка одягала і героїнь "Юної". Новий сезон стартував 5 червня – він мине під девізом "все таємне стає явним". Уже відомо, що 2019-го року буде і шостий сезон.

"Занадто старий, щоб померти молодим"

Данський режисер Ніколас Віндінг Рефн, автор нашумілого "Неонового демона" та володар премії Каннського кінофестивалю, взявся за новий проект – серіал для компанії Amazon. "Занадто старий, щоб померти молодим" – це кримінальна драма про молодого поліцейського Мартіна, який втрачає напарника і мстить вбивцям. Буде не нудно: на його шляху зустрічаються японські якудзи, російська мафія і мексиканські наркоторговці. У ролі одержимого помстою поліцейського – молодий харизматичний актор Майлз Теллер, який декілька років тому зіграв ще одного одержимого персонажа, але вже не помстою, а джазом – у фільмі "Одержимість". Композитор фільму – Кліфф Мартінес, колишній учасник групи Red Hot Chilly Peppers.

Прем'єра – влітку 2018 року.

"Castle Rock", з 25 липня

На каналі Hulu, найвідоміший проект якого на цей момент – серіал "Оповідь служниці", стартує новий проект "Касл-рок" – екранізація оповідань Стівена Кінга. Шанувальники письменника добре знають: Касл-Рок – вигадане містичне місто в штаті Мен, в якому відбувається дія більшості романів Кінга, від його старого твору "Мертва зона" до відносно нового оповідання "Першокласна гармонія". Як повідомляє офіційний синопсис, "Касл-рок" – епічна сага про темряву і світло", яка об'єднає найкращі розповіді Кінга. "Касл-рок" придумав Дастін Томасон, продюсер популярного серіалу "Теорія брехні".

Прем'єра – 25 липня.

"Американка"

Продюсери дотепного і відчайдушного серіалу "Безсоромні" представляють новий проект – серіал "Американка" (англійською колоритніше – American woman). Дія відбувається в 1970-і в Беверлі-Гіллзі і розповідає історію кількох молодих жінок, які розлучаються з невірними чоловіками, і з безвольних домогосподарок перетворюються в феміністок, що підкорюють Голлівуд. У головній ролі – зірка дев'яностих, модель і актриса Алісія Сільверстоун, для якої цей серіал став поверненням на великий екран.

"Гострі предмети"

Над одним з найбільш очікуваних серіалів року працює зіркова команда. Режисер "Гострих предметів" – Жан-Марк Валле, який зняв "Далласький клуб покупців" і перший сезон "Великої маленької брехні". У головній ролі – Емі Адамс, а знятий проект за романом Гілліан Флінн – авторки бестселера "Зникла". "Гострі предмети" – ще один трилер: це історія про кримінального репортера Каміллу Прікер (Емі Адамс), яка розслідує вбивство двох маленьких дівчаток у Міссурі. Інтриги додає той факт, що Камілла тільки вийшла з психіатричної клініки, де пробула кілька років, і має жахливі відносини з власною матір'ю. Критики припускають, що це буде найбільш похмурий і лячний серіал HBO.

Прем'єра – 27 травня.

"Єллоустон"

Блискуча команда зібралася навколо серіалу "Єллоустон" каналу Paramount Network. У головній ролі – актор Кевін Костнер, а сценарій до серіалу написала Тейлор Шерідан, оскарівський номінант, автор сценаріїв до фільмів "Сікаріо" і "За всяку ціну". "Єллостон" – фактично, вестерн: це історія родини Даттон, яка живе на великому ранчо на кордоні з національним заповідником і змушена відбиватися від охочих заволодіти їх землею. Варто подивитися заради красивих краєвидів Єлоустонського заповідника і, звичайно, кадрів з Кевіном Костнером верхи на коні і в ковбойському капелюсі.

Прем'єра – липень 2018 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.