До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Заспівали разом: Леді Гага і Бредлі Купер у фільмі "Зірка народилася"

4 жовтня на світові екрани виходить фільм "Зірка народилася" – режисерський дебют Бредлі Купера. Цікавий фільм ще кількома аспектами: по-перше, головну роль в ньому грає Леді Гага, по-друге, це мюзикл, і вона там багато і сильно співає, по-третє, у фільмі вперше можна почути, як співає Бредлі Купер, а по-четверте, за сюжетом, у героїв Леді Гаги і Купера – пристрасний роман.

Мабуть, саме на цьому будуватиметься і рекламна кампанія фільму – так, на днях американський журнал Enternaiment Weekly презентували з обкладинкою, на якій актори в образах своїх героїв майже цілуються.

Реклама

За сюжетом, герой Купера – колись відомий кантрі-музикант Джейсон Мен – допомагає побудувати кар'єру молодій співачці Еллі. В інтерв'ю актори засипають компліментами один одного. Скептикам, які вважали, що непрофесійна актриса Леді Гага з роллю не впорається, Бредлі Купер відповів, що для нього співачка стала абсолютним "одкровенням". "У мене мурашки від її виконання у фільмі".

Одкровенням для глядачів напевно стане і Бредлі Купер, який виборов право знімати цей фільм в гонці з Клінтом Іствудом. До того ж, на вимогу Леді Гаги в фільмі він заспівав вживу. "Терпіти не можу музичні фільми, в яких актори співають під плейбек, і по їх губах видно, як вони намагаються синхронізуватися із записом. У нас все буде вживу", – коментує Леді Гага. Всі пісні, які виконують у фільмі, оригінальні і написані Леді Гагою, Купером, Марком Ронсоном і Лукасом Нельсоном.

"Зірка народилася" – римейк однойменного мюзиклу 1937 року, який отримав "Оскара" за найкращий сценарій. У різних версіях цього фільму роль співачки Еллі грали Джуді Гарленд і Барбра Стрейзанд.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.