До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 найцікавіших фактів про нових "Ангелів Чарлі"

Крістен Стюарт і Наомі Скотт грають нових "ангелів Чарлі" у третій частині культової франшизи. Чому в фільмі багато перук, і чи складно було Крістен Стюарт займатися бойовою хореографією – Vogue.ua зібрав головні факти про фільм. "Ангели Чарлі" представили у прокаті з 14 листопада.

1. "Ангели Чарлі" – справжнє феміністичне кіно. "Ви ніколи раніше не бачили, щоб жінки так надирали дупи чоловікам, як в "Ангелах Чарлі", – каже режисер Елізабет Бенкс. – "Йдеться про реальних жінок, які роблять незвичайні речі. Хочу, щоб глядачі замислилися: щодня нас оточують такі жінки".

Реклама

2. З самого початку було відомо, що режисером третьої частини стане Елізабет Бенкс. Продюсери, студія Sony, вирішили це ще після її музичної комедії "Ідеальний голос".

Елізабет Бенкс

3. Один з авторів сценарію фільму – Крейг Мазін: сценарист і режисер, який придумав гучний серіал "Чорнобиль".

4. Ангели Чарлі люблять моду і одягнені дуже сучасно. "Раніше вони були в основному тільки на високих підборах і з величезними накладними віями, зараз же ми по-новому обігруємо це", – каже керівник відділу макіяжу стрічки Мелані Г'юз-Вівер. Так, героїня Крістен Стюарт, Сабіна, коли їй потрібно обдурити ворогів, носить міні і демонструє розкішні ноги, а Джейн (Елла Балінська) вибирає строгі ділові костюми.

5. Один з ключових аксесуарів, за допомогою якого шпигунки маскуються, – перуки. Завідувачка відділу волосся Камілла Френд підготувала десятки перук для акторок. Найефектніша – у Крістен Стюарт. "Мені захотілося, щоб на початку кінострічки Крістен з'явилася в світлій перуці, щоб вона була наче Барбі", – каже Камілла Френд.

6. Більшість рухів дівчата виконували самотужки, допомагав їм координатор трюків Флоріан Готц. Кілька тижнів перед зйомками акторки займалися бойовою хореографією. Натхненням для багатьох трюків стали спектаклі Cirque du Soleil, сучасний балет і хореографія Фреда Астера.

7. Зйомки фільму проходили в Стамбулі, Гамбурзі, Берліні – за сюжетом мережа Таунсенда, в якій працюють ангели, є по всьому світу. Одна з головних будівель у фільмі – берлінський офіс The Townsend Agency, його переобладнали зі старої електростанції в Берліні і оформили у стилі лофт. Серед інших цікавих локацій – замок Морицбург під Дрезденом і кам'яний кар'єр на околиці Стамбула.

8. Музика виконує важливу роль у франшизі – так, глядачі пам'ятають, що в перших двох частинах звучать Destiny's Child і Пінк. П'ять треків для третьої частини "Ангелів Чарлі" створила співачка Аріана Гранде, зокрема спільний трек з Ланою Дель Рей і Майлі Сайрус.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.