До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-репортаж: як зірки готувалися до "Золотого глобуса 2020"

У Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення премій "Золотий глобус 2020". Десятки знаменитостей продемонстрували ефектні образи на червоній килимовій доріжці, за якими, зазвичай, ховається старанна праця стилістів та візажистів. Багато зірок вирішили поділитися світлинами підготовки до важливої події в кіноіндустрії і показали, що саме робили напередодні "Золотого глобуса".

Дженнифер Лопес Золотой глобус 2020Дженніфер Лопес

У підготовці до такої важливої події, як ця, всі засоби годяться. Так, Дженніфер Лопес, Аннабелль Волліс і Олівія Колман поділилися кадрами прискореної підготовки в чотири руки, Рейчел Броснаген і Наомі Воттс показали, які косметичні процедури вони роблять перед макіяжем, Софія Вергара приміряла кілька прикрас, а Різ Візерспун представила вже готовий образ. Vogue.ua заглянув в Instagram-акаунти знаменитостей і показує цікаві кадри їхньої підготовки до червоної доріжки.

Реклама

<b>Instagram-репортаж золотой глобус 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.