До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ходять чутки: Руні Мара чекає на дитину

Західні ЗМІ заявляють, що актори Руні Мара і Гоакін Фенікс уперше стануть батьками. За їхньою інформацією, зірка фільмів "Дівчина з татуюванням дракона" і "Керол" перебуває на шостому місяці вагітності. Офіційно пара цю інформацію поки не підтвердила, адже не дарма її називають однією з найзакритіших у Голлівуді. Близькі до неї джерела розповідають, що тримати новий статус у секреті Марі дуже допоміг карантин — вони просто сиділи вдома, виконуючи всі вимоги, і не потрапляли на очі папараці. Також американське видання Page Six стверджує, що недавно бачили актрису на вулицях Лос-Анджелеса, яка була одягнена в мішкуватий одяг, що приховував живіт.

Руні Мара й Гоакін Фенікс стануть батьками

Нагадаємо, що 45-річний Гоакін Фенікс і 35-річна Руні Мара познайомилися на зніманні фільму "Вона", але тоді між ними не виникло особливої ​​симпатії. Актор потім в інтерв’ю зізнавався, що Мара, на його думку, ставилася до нього з легким презирством і поблажливістю. Насправді він їй дуже сподобався, але вона соромилася висловлювати свої почуття, знаючи його складний і непередбачуваний характер. Спілкуватися вони почали через рік електронною поштою. Фенікс якось розповів, що Руні Мара була єдиною дівчиною, про яку він коли-небудь щось шукав в інтернеті.

Реклама

Переломним для них став 2016 рік. Мару покликали зніматися в біблійній історії "Марія Магдалена" і через деякий час до акторського складу приєднався й Гоакін Фенікс. Ходять чутки, що це саме вона посприяла його затвердженню на роль Ісуса Христа, оскільки за час тривалого листування вже встигла взнати актора краще й розуміла, що він впорається із цим завданням. Офіційно свої стосунки вони підтвердили у 2017 році, коли разом з’явилися на закритті Каннського кінофестивалю — на церемонії тоді актор отримав золоту пальмову гілку за фільм "Тебе ніколи тут не було". Торік стало відомо, що вони заручені, а журналісти навіть розгледіли на пальці майбутньої нареченої обручку.


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.