До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ходять чутки: п'ятий сезон "Чорного дзеркала" вийде уже в грудні

Цілком ймовірно, що новий сезон популярного серіалу-антиутопії "Чорне дзеркало" представлять зовсім скоро. На вихідних у Twitter-акаунті Netflix з'явився список релізів на місяць: там можна було побачити, що перша серія п'ятого сезону називатиметься Bandersnatch і вийде 28 грудня. Через деякий час пост видалили з Twitter, але скріншоти і ретвіти багато користувачів вже встигли зробити. Нагадаємо, що четвертий сезон "Чорного дзеркала" з'явився на екранах рівно рік тому – в грудні 2017, а самі продюсери Netflix не раз заявляли, що прем'єра п'ятого сезону відбудеться у грудні 2018.

Що відомо про новий сезон? Не виключено, що він буде найжорсткішим та найбільш інтерактивним за всі сім років існування серіалу: в новому сезоні буде епізод, в якому глядач сам вибере, чим закінчиться серія. Зйомки нового сезону почалися ще в березні – це підтвердив творець серіалу Чарлі Брукер. Відбувались вони на півдні Лондона протягом всієї весни і літа: частину вулиці перенесли в атмосферу 1980-х, а на фасадах будівель з'явилися вивіски популярних в ті роки закладів – Wimpy Burger і Chelsea Girl. Також продюсери повідомили, що одну з ролей в п'ятому сезоні зіграє Майлі Сайрус.

Реклама

Що ж буде з сюжетом серіалу, який отримав п'ять премій "Еммі" і сценарій якого з кожним роком стає все жорсткішим і безпощаднішим щодо людей і нашого майбутнього? Чарлі Брукер зізнався, що головне, чого він не хоче – щоб шоу було передбачуваним. Звучить небезпечно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.