До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гоакін Фенікс в ролі Джокера: перші кадри

2019-го року на екранах представлять "Джокера" – довгоочікуваний фільм, вперше присвячений Джокеру, одному з головних лиходіїв кіновсесвіту DC. Цього разу Джокера, роль якого в різний час приміряли на себе Джек Ніколсон, Гіт Леджер і Джаред Лето, зіграє Гоакін Фенікс. Першими кадрами зі зйомок в своєму Instagram-акаунті поділився режисер Тод Філіпс. У продюсерах фільму – сам Мартін Скорсезе.

На фото Джокер на вигляд як звичайна людина, злегка пошарпана життям – всупереч стереотипним уявленням, на герою немає складного і ексцентричного гриму, який, зазвичай, роблять усім акторам, які грають Джокера. Фото підписане "Артур" – ймовірно, це ім'я героя в той період його життя, поки він не став Джокером – злим клоуном-злочинцем, тим, що ненавидить світ.

Реклама

Дія фільму відбуватиметься в 1980-ті роки, а сама картина розповість про те, як Джокер став Джокером. Продюсери розповідають, що "Джокер" не пов'язаний з попередніми всесвітами DC. Відомо, що разом з Гоакіном Феніксом в фільмі також зіграє Роберт де Ніро, і це буде його дебют в супергеройському кіно. Прем'єра "Джокера" назначена на 4 жовтня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.