До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 головних серіалів квітня

Випадковість це чи продюсери серіалів встигли оперативно зреагувати на карантин, але у квітні на нас чекає кілька дуже гучних прем’єр. Довгоочікувана "Місіс Америка" з Кейт Бланшетт у ролі злісної антифеміністки, третій сезон серіалу "Вбиваючи Єву" і новий потенційний хіт Фібі Воллер-Брідж.

"Місіс Америка"
"Вбиваючи Єву"

На екрани повертається блискучий трилер про полювання працівниці МI5 Єви Поластрі на найману кілерку Вілланель і їхню одержимість одна одною. Серед важливих новин третього сезону — в епізодичній ролі з’явиться авторка серіалу Фібі Воллер-Брідж, яка, за чутками, загине від руки Вілланель. Виконавча продюсерка нового сезону — Сюзанна Хіткот, яка стоїть за зомбі-трилером "Бійтеся ходячих мерців". За кілька днів трейлер нового сезону "Вбиваючи Єву" на YouTube подивилося майже мільйон осіб — судячи з анонсу, на нас чекає стильний і дотепний сезон.

Реклама

з 12 квітня

"Біжи"

HBO випускає новий серіал "Біжи", який має всі шанси стати хітом. Його автор — актриса й сценаристка Фібі Воллер-Брідж, яка стоїть за серіалами "Погань" і "Вбиваючи Єву". Головні герої — Рубі Річардсон, яка хоче кардинально змінити своє життя, і Біллі Джонсон, успішний коуч. Обом злегка за 35, обоє вже трохи втомлені від життя. 17 років тому, ще в університеті, Рубі й Біллі були разом і домовилися: якщо колись один з них надішле іншому повідомлення з текстом "біжи", то вони кинуть все й зустрінуться на центральному вокзалі Нью-Йорка, щоб вирушати разом у подорож Америкою. І ось цей день настав: Рубі отримує повідомлення від Біллі й вони опиняються в одному поїзді. Вони лаятимуться й з’ясовуватимуть стосунки, ускочать у кримінальну халепу й тікатимуть від поліції — але нудно точно не буде.

12 квітня

"Місіс Америка"

Упродовж року ми не раз писали про цей серіал — і "Місіс Америка" нарешті виходить на екрани. Для свого дебюту на телебаченні Кейт Бланшетт вибрала неординарну історію. Дія "Місіс Америки" відбувається в 70-ті й показує боротьбу феміністок за свої права. Сюжет зосереджений навколо руху за ратифікацію Поправки про рівні права (ERA), який назавжди змінив політичний і соціальний ландшафт у Штатах. Водночас Бланшетт грає супротивницю цієї поправки, одіозну політикиню Філліс Шлефлі. Також у серіалі з’являться Роуз Бірн, Сара Полсон і Елізабет Бенкс. На нас чекають не тільки серйозні політичні пристрасті, а й нагадування про моду 70-х — героїня Кейт Бланшетт носить сукні з виложистими комірцями, перли й високі укладки.

15 квітня

"Додому до темряви"

"Додому до темряви" — новий детектив Apple TV+. В основі серіалу — реальна історія юної Хільде Лисяк, яка в 10 років стала репортером і розкопала складну кримінальну справу, що трапилася з її батьком в юності. У 2014 році Хільда ​​і її батько заснували в рідній Пенсильванії газету Orange Street news, у якій дівчинка пропрацювала п’ять років (тепер Хільде 14). У серіалі Хільда ​​переїжджає з Нью-Йорка в невелике містечко на озері, де живе її батько, що перебуває в меланхолії. Енергійна дівчина починає розслідувати стару кримінальну справу й з’ясовує, що до неї причетний її батько. Грає Хільду ​​молода актриса Бруклін Прінс, яку глядачі можуть пам’ятати за чудовим фільмом "Проєкт Флорида".

2 квітня

"Фарго"

На екрани вже із четвертим сезоном повертається "Фарго" — чорна комедія каналу FX, багато в чому натхнена фільмом братів Коенів 1996 року. Як завжди у "Фарго", сюжет нового сезону не пов’язаний з попередніми. Водночас відомо, що дія відбуватиметься в 50-ті, а основний конфлікт розгортатиметься навколо відносин афроамериканської й італійської сімей, які емігрували в Штати. У головних ролях — Бен Вішоу ("Парфумер", "007 Спектр") і Кріс Рок ("Догма").

19 квітня

I Know This Much Is True

Головні герої серіалу — Домінік і Тома Бердсі, брати-близнюки.Томас страждає на шизофренію, і після того, як його виписують із психіатричної клініки, Домінік змушений взяти на себе догляд за братом. В основі цієї драми HBO — однойменний бестселер американського письменника Воллі Лемба, що вийшов 1996 року. У серіалі обох братів грає Марк Руффало, і на нас абсолютно точно чекає надзвичайна акторська робота.

28 квітня

"Белгравія"

Ще один потенційний хіт у нашому огляді — "Белгравія" від творців "Абатства Даунтон", який напевно втішить цінителів костюмних історичних стрічок. Дія відбувається в 40-х роках XIX сторіччя в Лондоні, а сюжет заснований на однойменному романі Джуліана Феллоуза 2016 року. Згідно із синопсисом, шоу розповідає про ті часи, коли "вищі ешелони суспільства почали вступати в боротьбу із зароджуваними індустріальними нуворишами". Головна інтрига розгорнеться між двома сім’ями — аристократами Белассісами й нуворишами Тренчардами, які уособлюють собою нову індустріальну Англію. Джуліан Феллоуз також виступив виконавчим продюсером серіалу — саме він у 2011 отримав премію "Еммі" за сценарій до "Абатства Даунтон".

12 квітня на каналі Epix

The Victims Game

Цифровий гігант Netflix опановує нові ринки. The Victims 'Game — кримінальна драма, яку знято в Тайвані. Синопсис описує новий проєкт так: судовий експерт із синдромом Апсергера виявляє, що його дочка пов’язана з таємничими вбивствами. За допомогою журналіста він вирішує самостійно розслідувати справу й знайти свою дочку, поки вона ще жива. Судячи з трейлеру, творці не поскупилися на криваві деталі.

30 квітня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.